Érdekel

“Y-os gyakornokok kiválasztásához használtuk a Profiles kompetenciafelmérését, amivel megtaláltuk a proaktívakat és akik lelkesen építik cégünk brandjét a fiatalok körében. Külön jó érzés számomra, hogy a korábbiakkal ellentétben pozitív volt az ő fogadtatásuk a szervezetben.” (Benyus Julianna, HR Ösztönzés és fejlesztés vezető, Rail Cargo Hungaria Zrt.)

Y generáció motiválása

Az Y generáció egyre növekvő számban jelenik meg a munkaerőpiacon, jönnek a Z-sek is, ezért érdemes felkészülni, hogyan motiváljuk az X generációtól jelentősen különböző csoportokat.

Készítse fel csapatát, cégét az új generációk motiválására!

  • Önt is érdekli hogy a szervezetében dolgozó fiatalokhoz mi a kulcs?
  • Hogy mi az amivel hosszú távon motiválni lehet őket?
  • Szeretné felhívni a szervezetének vezetőinek figyelmét az új generációval kapcsolatban felmerülő kihívásokra és azok kezelésére?

A Profiles az Y generáció szakértője

Y generáció motiválásaA Profiles International a munkahelyi kompetenciák felmérésére kifejlesztett tesztjeivel immár második éve kutatja a nemzetközi és hazai munkaerőpiacon a generációk közötti feszültségek okait. Legújabb kutatásunk során: 19 vállalat, összesen kb. 240 X és Y generációs munkatársát vontuk be országos kutatásunkba, hogy konkrét válaszokkal és megoldásokkal tudjunk előállni a következő kérdésekre:

  • motiválás, kezdeti lelkesedés fenntartása
  • hirtelen karrierváltások és irreális elvárások
  • van csocsó-asztal, mégse maradnak
  • külföldi kalandok vs. hazai karrier-vágyak

Érdeklődjön díjmentes szolgáltatásainkról!

Szívesen megosztjuk Önökkel kutatási eredményeinket (immár a Z generációs kutatási eredményekkel is kiegészítve), akár egy személyes találkozó keretében is szívesen mesélünk Önöknek az Y és Z generáció menedzselésének módszereiről. Csak töltse ki a lenti űrlapot!

Kapcsolódó cikkek:

Mennének, de közben maradnának is? Igazi csapatjátékos, de vezetni szeretne? Lelkes, de elveszti a motivációját? – fókuszban az Y generáció jellemzőiAz Y Generacio Jellemzoi

 

 

 

 

 

A világ lassult le, vagy ők Z-izegnek túl hangosan? Gondolatok a Z generációról egy Y-os tollából
z generáció kutatás


Csatlakozz hozzánk!


Gyetvai Judit


Dr. Andrejka Zoltán


Kovács Judit


Dr. Zólomy Orsolya

A kipróbálási lehetőségeket céges látogatóink számára biztosítjuk.

A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu