Bár sokan tisztában vannak vele, mennyire fontos az utánpótlás, kevesen vannak azok a vezetők, akiknél ez a téma a prioritások között szerepel – a napi, operatív teendők pedig gyakran „beelőznek”. Legtöbbször a tűzoltás módszereihez kell folyamodni, amikor igazán felkészületlenek a szervezetek egy-egy vezetőváltásra, ez viszont mindig igen költséges, és a fontos részletek is háttérbe kerülhetnek.

A tudatos vállalatvezetők utánpótlás-tervvel készülnek

A nehéz szituációk és a feszültség elkerüléséhez, a folyamatos, hosszú távú működés fenntartásához elengedhetetlen tehát, hogy rendelkezzünk utánpótlás-tervvel (succession plan). A Profiles értékelő eszközei, online kompetencia-felmérései segítséget jelenthetnek a rendelkezésre álló erőforrások elemzéséhez, azon munkatársak és kompetenciák, kapacitások beazonosításához, akikre / amelyekre nagy mértékben támaszkodhatunk / számíthatunk, amikor bekövetkezik a változás.

Hogyan készíthet profi utánpótlás-tervet?

A ProfileXT felmérés a teljes személyiséget, az adott munkakör kompetencia-igényeit, és a munkaköri rátermettséget térképezi fel objektív módon, igen nagy megbízhatósággal. Előrejelzései kimagasló értéket képviselnek, amikor az utánpótlás-programot tervezzük, és hatékony döntést szeretnénk hozni az előléptetések során.

Kipróbálná díjmentesen?

Töltse ki a lenti űrlapot, és próbálja ki objektív felmérésünket, melyet utánpótlás-tervezéshez is használunk!
  


Csatlakozz hozzánk!


Dr. Zólomy Orsolya


Dr. Andrejka Zoltán


Kovács Judit


Székely Gábor


Gyetvai Judit

A kipróbálási lehetőségeket céges látogatóink számára biztosítjuk.

A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu