talent

Alkalmazottai teljesítményén múlik, hogy állja-e a vállalat a piaci versenyt. A 80-20-as szabály szerint az alkalmazottak egy kis része fogja a legnagyobb változást hozni cégük eredményében.

Hogyan találhatja meg, kik lesznek azok? Hogyan emelheti ki őket és tarthatja meg őket?

Tehetséges munkatársak fejlesztése

A munkatárs fejlesztése nemcsak az ő saját feladata. A munkáltatók ma már versengenek egymással a dolgozók fejlesztése terén is, mert ezzel tudják motiválni és megtartani a tehetséges alkalmazottakat (“talent”-eket). Ne hagyja, hogy a tehetségek elszivárogjanak a cégétől. Ha hosszú távon sikeres akar lenni, akkor a karriertervezésre is gondolnia kell. A munkavállalókat saját erősségeik alapján kell fejleszteni, és olyan munkakörben kell foglalkoztatni, ahol a legtöbbet nyújthatják.

Kutasson további tehetségek után

Találja meg a belső tehetségeket, lehet, hogy épp az Ön közelében dolgoznak a legígéretesebbek. Ha olyanokat talál cégen belül, akikből remek vezető válhat, akkor pénzt és időt spórolhat meg.
Folyamatosan figyelje, hol találkozhat újabb tehetségekkel. Akár a vállalaton belül, akár azon kívül találja meg a tehetséges utánpótlást, ne tévessze őket szem elől.

Kipróbálná díjmentesen?

Cégünk részletes, objektív teszttel tudja támogatni tehetségmenedzsmentjét! Próbálja ki felmérésünket díjmentesen, töltse ki a lenti űrlapot! Érdeklődjön talent programjaink után!


Gyetvai Judit


Dr. Andrejka Zoltán

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl


Székely Gábor


Dr. Zólomy Orsolya

A kipróbálási lehetőségeket céges látogatóink számára biztosítjuk.

A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu