A munkahelyi konfliktusok elkerülhetetlenek, különböző emberek eltérő véleménye óhatatlanul feszültségeket, konfliktusokat eredményezhet. A hatékony vezetők azonban képesek a nehézségeket is lehetőségekké alakítani, melyek így növekedéshez és javuláshoz vezethetnek.

Megfelelő konfliktuskezelési stratégiával elkerülhető a munkahelyi konfliktusok szaporodása, ismétlődése, és az a negatív hatás, amit a szervezet egészére gyakorolhatnak. A konfliktusok gyakran lehetetlenné teszik a szervezeti célok elérését, és veszélyeztetik a szervezet egészséges kultúráját. Az együttműködésre képtelen csapatok teljesítménye minden esetben jelentősen csökken.

Miért érdemes megoldani a munkahelyi konfliktusokat?

  • A támogató, produktív légkör megtartása érdekében
  • A stressz és a hiányzás csökkentése érdekében
  • Az erőszak megelőzésének érdekében
  • A legjobb emberek megtartásának érdekében

A közösséget romboló emberek kiszűrése

Van “romlott alma” a csapatában? Ezek az emberek lehet, hogy tehetségesek és akár jól ellátják a munkájukat is, mégis rengeteg problémát okozhatnak a csapatnak negatív hozzáállásukkal, rossz magatartásukkal. Érdemes megtartani őket? Ezekben az időkben minden eddiginél nagyobb szükség van igazi csapatjátékosokra, akik megfelelő hozzáállásukkal építik, és nem rombolják a közösséget.

Érdekelné díjmentes kipróbálási lehetőségünk?

Munkahelyi konfliktusok kezelését objektív felmérésre alapozzuk. Lehetősége van díjmentesen kipróbálni a lenti felmérést vagy akár ezzel kapcsolatos miniprojektet indítani, csak töltse ki a lenti űrlapot  és mi tájékoztatjuk díjmentes kipróbálási lehetőségeinkről.

Kapcsolódó cikk: Hogy kezeljük a konfliktusokat? Használjuk őket vagy ők használják el vállalataink erőforrásait?
konfliktuskezelés tréning

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl


Székely Gábor


Gyetvai Judit


Csatlakozz hozzánk!


Kovács Judit

A kipróbálási lehetőségeket céges látogatóink számára biztosítjuk.

A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu