360-fokos-értékelés

Kíváncsi, hogy cégének vezetői 8 kompetencia és 70 témakör mentén hogyan értékelik saját magukat? Ön szerint hogyan teljesítenek kollégáik és vezetőik véleménye alapján?

Mitől 360 fokos az értékelés?

Felmérésünk során az értékelt személy önmagát is értékeli, illetve vezetői, beosztottai, partnerei is visszajelzést adnak neki.

360 fokos értékelés a vezetőfejlesztésben

360 fokos értékelésünk részletes, objektív visszajelzést ad vezetőinek a legfontosabb vezetői kompetenciák tekintetében, segít beazonosítani, mely kritikus területeken teljesítenek megfelelően, és mely területeket érdemes a fejlesztés fókuszába helyezni.
360 fokos felmérésünk folyamata nem áll meg a helyzetértékelésnél: a kritikus kompetenciák beazonosítása után azonnali fejlesztési tervet nyújt és segít az első lépések megtételében.

Anonim – csoportonként összegzett válaszokkal

Szeretné értékelné vezetőit, de szívesen meghallgatná anonimitás mellett azokat is, akik belelátnak mindennapi munkavégzésükbe? A 360 fokos értékelés kitöltése anonim, a válaszok összegezve jelennek csak meg.

Kimutatható fejlődés

Fontos Önnek, hogy mérhető legyen a 360 fokos értékelés és a kapcsolódó fejlesztés eredményessége? Értékelésünk évente ismételhető, mely során pontosan visszamérhető, hogy miben fejlődött az értékelt vezető.

Érdeklődjön ingyenes lehetőségeinkről!

Mielőtt döntést hozna, kockázat nélkül megismerkedhet termékeinkkel!
A lenti űrlap kitöltésével igényelhet mintajelentést, vagy tájékozódhat egyéb díjmentes lehetőségeinkről. Csak töltse ki a lenti rövid űrlapot!

Vagy olvassa el a részletes bemutatót a 360 fokos értékelésről!

Kapcsolódó cikk: Hogyan válasszunk 360 fokos értékelést?


Dr. Andrejka Zoltán

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl


Székely Gábor


Csatlakozz hozzánk!


Dr. Zólomy Orsolya


Gyetvai Judit


Kovács Judit

A kipróbálási lehetőségeket céges látogatóink számára biztosítjuk.

A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu