Kutatások és esettanulmányok

Kutatások és esettanulmányok

Olvassa el ingyenesen letölthető kutatásainkat kiválasztás, vezetés, coaching és egyéb témában. Tapasztalt vezetők és HR-esek is találnak majd itt számos újdonságot!

EQ alapú navigáció, Van-e ebben generáció alapú különbség?

Bizonytalanság, tehetetlenség, aggodalom, stressz, izgalom, kíváncsiság, hatékonyság, hatékonytalanság, lendület, apátia. Ismerős? Dúlnak-fúlnak bennünk az érzések, megélések a restarttal kapcsolatban. Valaki már az iroda ajtajával álmodik, valaki a közelébe se menne, valaki hangulattól függően néha az irodai asztal mögül, néha a konyha asztalról ütné a klaviatúrát. Ha valamikor, most aztán valós különbségek alakultak ki közöttünk ebben a kérdésben!

Mindenkinek mások az igényei, és most fontos odafigyelni ezekre, hiszen sok múlik azon, hogy valaki mennyire érzelmileg intelligens vezető.

Van-e az élethelyzeteken túl, olyan generációk közötti különbség, ami még jobban megnehezíti a helyzetet?

Ezeket a kérdéseket járjuk körbe a MEF* és a Profiles Hungary által szervezett ONLINE konferencián, amelynek további izgalmas témáit ide kattintva nézheted meg.

76817.elkotelezettseg-teszt

A munkatársi elkötelezettség-javítás kulcsai

A munkatársi elkötelezettség alacsony / átlagos szintje mindig a teljesítmény és a hatékonyság rovására megy. Elképzelhető, hogy együtt jár az elkötelezett munkatársak elvándorlásával, a költségek növekedésével, és a hangulat, hozzáállás romlásával. Hogyan javítható a munkatársak elkötelezettsége, és mit tehet a magasabb elkötelezettségi szint fenntartásáért?

618973.onboarding-kivalasztas

Kiválasztás és beillesztés (onboarding)

Azoknál a vállalatoknál, ahol hatékonyan támogatják az új munkatársak beilleszkedését, 31 százalékkal alacsonyabb a fluktuáció. Hol vannak tartalékok a szervezet kiválasztási, beillesztési folyamataiban?

sbp-wp-casestudybook

Nemzetközi esettanulmány-kötet

Hogyan használta 14 különböző vállalkozás
a Profiles felméréseket, teszteket és javaslatainkat a kiválasztáshoz, a fejlesztéshez, és a munkatársak elkötelezettségének javításához.

Kivalasztas_kompetencia_teszt_Page_01

Hiring Blook

Lehet, hogy most nyereséges az üzletág, de ne hagyjon figyelmen kívül olyan területeket, témákat, amik a későbbiekben jelentős károkat vagy hátrányokat okozhatnak. Mennyibe kerül a helyettesítés, az utánpótlás, egy új munkatárs kiválasztása, betanítása, beillesztése a szervezetbe?

654205.evmenedzsereixs

A legsikeresebb magyar menedzserek

A Menedzserszövetség és a Profiles International Hungary közös kutatása, mely bemutatja, hogy a hazánkban 1996 óta “Az Év Menedzsere” kitüntetést elnyerő vezetőkben mi a közös.

736626.kezfogasxs

Az ügyfelek hűségének hét feltétele

Ez a tanulmány bemutatja, hogyan juthat el a vevői szükségletek egyszerű kielégítésétől a stratégiai ügyfélkör megvédéséig és bővítéséig.

sbp-lc-book-cover

Hogyan legyen még karizmatikusabb vezető?

Sok vezető nehezen tudja úgy motiválni a munkatársait, hogy azok elérjék a tulajdonosok által vár eredményeket. Ha karizmatikusabb vezetőkké válnak, akkor a környezetükben dolgozók elkötelezettsége, teljesítménye és eredményessége ugrásszerűen megnő.

sbp-wp-mgmt-derailers

Öt meghatározó vezetői hiba: tünetek és gyógymódok

Mi tesz sikertelenné egy vezetőt, és mit tehet egy vezető a buktatók elkerülése érdekében?

sbp-wp-outside-superstars

Öt javaslat a tehetség-neveléshez – hogyan menedzselhetőek a szupersztárok?

Ez a tanulmány öt fontos javaslatot ad a tehetség-nevelés optimalizálásához. Közelebbről is vizsgálja a folyamatot, hogy segítsen elkerülni a leggyakoribb hibákat.

sbp-wp-strategic-planning

Felső vezetői útmutató a stratégiai munkaerő tervezéséhez

A stratégiai munkerő tervezés egy folyamat, ami biztosítja, hogy a megfelelő emberek kerüljenek a megfelelő munkakörökbe, a megfelelő időben, hogy az elvárt eredményeket elérhesse. Ez a folyamat 6 lépésből áll.

sbp-wp-why-smrt-undrpfrm

Miért nem teljesítenek kiválóan az egyébként tehetségesnek tűnő alkalmazottak?

Mindannyiunkkal megtörtént már. Sok keresés után kiválasztunk egy jelöltet, alkalmazzuk ezt a jól képzett embert, és csak ezután derül ki, hogy nem tudunk vele megfelelő kapcsolatot kialakítani. Ez a tanulmány olyan megoldásokat taglal, melyek segítségével elkerülhető a nem kielégítő teljesítmény.

sbp-wp-unlocking-potential

6 kulcs a vezetők valódi kapacitásának feltérképezéséhez.

A változás mindig sok kihívást jelent a szervezet, és különösen az első számú vezetők számára. Ezért kerestünk 6 megoldást a vezetők lehetőségeinek feltérképezéséhez.

sbp-wp-act-of-coaching

A munkatársak coaching-ja coach szemléletű vezetőként

A coaching nemcsak a szervezeti kultúrát változtatja meg, hanem az egyének teljesítményét is növeli, ezért nagyon jól megtérülő beruházás. Ez az összefoglaló segít a vezetőknek abban, hogy felismerjék a folyamatos coaching jelentőségét.

sbp-wp-fostering-engagement

Az elkötelezettség kultúrájának építése, megőrzése

Ez a tanulmány segít felbecsülni, milyen elkötelezettek a szervezet tagjai. Az elkötelezettség három szintjét mutatjuk be: a szervezet, a vezetők és a munkatársak elkötelezettségét. Gyakorlati tanácsokat adunk, hogyan növelhető az elkötelezettség a vállalkozásban.


Székely Gábor


Gyetvai Judit

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl


Dr. Andrejka Zoltán


Dr. Zólomy Orsolya


Csatlakozz hozzánk!


Kovács Judit

A kipróbálási lehetőségeket céges látogatóink számára biztosítjuk.

A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu