Konferenciák hete a Profilesnál – tapasztalatok 4 konferenciáról

Konferenciák hete a Profilesnál – tapasztalatok 4 konferenciáról

Konferenciák hete a Profilesnál – tapasztalatok 4 konferenciáról
Nonferencia, smart startupok, innovatív menedzserképzés és kihívás+coaching

A múlt hét a konferenciák jegyében telt a Profilesnál, beszámolunk érdekes tapasztalatainkról:

– Milyen egy nonferencia?
– Újat mutatni egy startuppernek!
– Így okítjuk a menedzsereket!
– Mitől lesz kihívás a coaching?

nonferencia trubudapest

Ilyen egy igazi nonferencia!

A #truBudapest nonferencián Bach Dorottya nemzetközi tanácsadó kolléganőnk inspirált nem hétköznapi kontextusban! A truBudapest recruitment “konferenciáján” ugyanis a kötetlen eseményen a témavezetők csak témát hoznak és irányítják a  beszélgetést, míg a közönségből bárki bármikor hozzászólhat, vitázhat, vagy felállhat és másik beszélgetéshez csatlakozhat. A Bródy Ház fiatalos, designos, vintage környezetében beszélgettünk a Randstad Sourceright meghívására a nemzetközi, kompetenciafelmérésre alapozott kiválasztásról “Egyszerű és nehéz esetek: Kiválasztás a Pireneusoktól a Kárpátokig” címmel.

SMART konferencia startupper

Elon Musk, Mark Zuckerberg és magyar startup-alapítók: mi lehet a közös bennük?

A SMART Konferencián az IoT szenzorok, vezetőfejlesztési app-ok és a Prezi nyitóbeszéde mellett nem volt könnyű újat mutatni! Mégis sikerült: Szabados Andrea coach és humánfejlesztő szakember beszélt a sikeres startupper-ek személyiség-profiljáról, amit a ProfileXT kompetencia felmérésre alapozott, neves startup alapítókat felvonultató kutatása alapján készített el. Olyan kérdésekkel is foglalkoztunk, hogy miért lesz kihívás abból az önállóságból, ami a startuppert sikerre vitte, illetve mi történik, ha a beosztottak konfliktusba kerülnek az erős személyiségű startup alapítóval.

vezetőfejlesztés és vezetői utánpótlás a Menedzserképző Konferencián

Ügyvezető-váltás egy 120 fős szervezetben!

A Menedzserképző Központ “Mérlegen a HR tudás” című konferenciáján megmutattuk, hogyan zajlott egy 4 éves csúcsvezetőváltás egy 120 fős szervezetben. Dr. Andrejka Zoltán senior tanácsadónk és Szeép-Pataki Katalin HR és kommunikációs vezető  közös esettanulmánnyal készültek. Esettanulmányuk keretében elmesélték a Lamda Systeme Kft ügyvezetőjének és jövendőbeli csúcsvezetőjének közös, kompetencia felmérés-alapú fejlődését. Hogyan tanulja meg egy igazán üzleti fókuszú kereskedelmi vezető az emberek vezetését? Milyen személyiség-profillal kell rendelkeznie egy csúcsvezetőnek? A résztvevők megtudhatták a választ!

ICF konferencia

Konfrontáció, wingwave és TA a Profiles támogatásával.

Emellett támogatóként fordultunk meg az ICF coach konferenciáján, amely a Kaland – Kísérlet – Kihívás címet kapta. Székely Gábor ügyvezető partnerünk megtapasztalta, milyen az élő stresszkezelés közönség előtt wingwave-coachinggal, milyen az igazán konfrontatív coaching stílus és hogyan használnak úgy eredményesen tranzakció-analízist coachingban anélkül, hogy az ügyfélt kiképeznék a módszertanra.

Szívesen előadunk az Önök cégénél, konferenciáján is, a felkéréseket a profiles@profiles.hu-ra várjuk!


Kovács Judit


Gyetvai Judit


Székely Gábor


Dr. Andrejka Zoltán


Dr. Zólomy Orsolya


Csatlakozz hozzánk!

A kipróbálási lehetőségeket céges látogatóink számára biztosítjuk.

A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu