Értékesítési tréning és az áttörés a Zwack sales egységében

Értékesítési tréning és az áttörés a Zwack sales egységében

Értékesítési tréning és az áttörés a Zwack sales egységében

Hogyan hozott egy értékesítési tréning áttörést a Zwack sales munkatársai munkájában? Belovai Csaba kereskedelmi igazgató mesélt a tréninggel kapcsolatos terveiről és tapasztalatairól:

„Az értékesítési csapatunkat a Profiles International tanácsadói támogatásával világítottuk át. A projekt célja az volt, hogy fejlesszük a teamet, láthatóvá tegyük, milyen egyéni adottságok segítik a sikeres értékesítőinket, mik az erősségeik, hol vannak rejtett kapacitások és milyen egyéni módszerek szükségesek a teljesítmény javításához.”

Hála a tudatosan felépített tréning tervnek, a fejlesztési projekt áttörést hozott az értékesítési vezetők munkájában:

„ProfileXT kompetenciaméréssel külön-külön vizsgáltuk a vezetőket és az értékesítőket, de nagy hangsúlyt fektettünk az együttműködésük javítására.

A Profiles módszer kézzelfoghatóvá, kezelhetővé tette az emberekkel kapcsolatos érzéseket, a vezetők proaktívvá váltak a munkatársaik teljesítményének menedzselésében.

Nagyon pozitív visszajelzések érkeztek az értékesítési vezetőktől, hogy a személyre szóló értékeléseknek és egyénileg kialakított fejlesztési terveknek köszönhetően olyan eszközöket kaptak, amelyekkel magasabb szintű együttműködésre, jobb eredmények elérésére képesek ösztönözni kollégáikat.”

És a hatás nem állt meg a sales vezetőknél, az értékesítők is sokat fejlődtek, és a Zwack megtalálta egy új, eredményes módszerét az értékesítők kiválasztásának:

„A fejlesztési program áttörést hozott a kollégák gondolkodásban, a nyitottságában és elkötelezettségében. A sikeres fejlesztési projekt folytatásaként a ProfileXT felméréseket beépítettük az értékesítők kiválasztásának folyamatába, amelynek eredményeként kiváló az új munkatársaink beválása.”

Kipróbálná cégénél az értékesítési tréningünket? Vagy érdekelné a legjobb sales-esek megtalálása?

A lenti űrlapon jelentkezhet személyre szabott, díjmentes kipróbálási lehetőségünkre vagy keressen minket telefonon: +36 1 200 68 76

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl


Dr. Zólomy Orsolya


Dr. Andrejka Zoltán


Gyetvai Judit


Székely Gábor

A kipróbálási lehetőségeket céges látogatóink számára biztosítjuk.

A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu