Facebook
Blogger
Twitter
Tweets by [ProfilesHungary]
Google+
Youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-1/200-68-76
Email:
profiles@profiles.hu

Éveken keresztül a vevő elégedettségét fogalmazták meg az ügyfélszolgálati tréningeken elérendő célként. Az elégedettség ugyan fontos, de nem ad elegendő biztosítékot arra, hogy a vevő továbbra is tőlünk fog vásárolni.

Versenyben a vevőért

A világ gyorsan változik, és amint elégedetté válik az ember a teljesítménnyel, felbukkan egy új versenytárs, és olyan megoldást kínál, ami állítása szerint jobb, gyorsabb vagy olcsóbb lehet. A vevőnek pedig máris az újra van szüksége.

Hogyan erősítsük ügyfélszolgálatunkat, hogy segítsen megtartani a vevőinket?

Mindannyian tudjuk, hogy sokkal többe kerül egy új vevőt megszerezni, mint egy régit megtartani. A jelenlegi, folyamatosan változó világgazdaságban pedig még nagyobb szerepet játszik a már meglévő vevőkör, mint eddig, ezért ennek megtartására, fejlesztésére is kell törekednünk egy ügyfélszolgálati tréning során.

A csúcsteljesítőkből kiindulva fejlesztjük az egész csapatot

Azt is tudjuk, hogy vannak olyan mérhető viselkedésformák, melyek segítségével hosszabb távú kapcsolatot lehet kialakítani az eladók és a vevők között. Ügyfélszolgálati kollégáknak és vezetőiknek nyújtott tréningünket legtöbbször a legjobban teljesítő munkatársak kompetencia-felmérésével indítjuk, majd az egyéni fejlesztési tervek kialakításával folytatjuk. Ezután következik a csoportra szabott tréning, amely az ügyfélszolgálati kulcskompetenciák fejlesztésére fókuszál.

Érdekelné ügyfélszolgálati tréningünk?

Kérjen ajánlatot, vagy próbálja ki díjmentesen felmérésünket, amelyre ügyfélszolgálati tréningünket építjük! Csak töltse ki a lenti űrlapot!


Bach Dorottya


Molly


Ördög Andrea


Dr. Andrejka Zoltán

Gyetvai Judit

Gyetvai Judit


Kovács Judit


Székely Gábor


Balázs Regina


Saci


Csatlakozz hozzánk!


Sélei Annamária


Dr. Zólomy Orsolya

A kipróbálás céges látogatóink számára díjmentes.

A letöltéshez
kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:


tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu