Facebook
Blogger
Twitter
Tweets by [ProfilesHungary]
Google+
Youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-1/200-68-76
Email:
profiles@profiles.hu

Miről is szól a kompetencia alapú kiválasztás? A fő különbség az önéletrajz alapú interjúhoz képest, hogy nem a jelölt múltbéli munkatapasztalatai alapján próbálunk következtetni jövőbeli beválására. Helyette a betöltendő pozícióban való sikeres munkához szükséges kulcskompetenciák vizsgálatára építjük az interjút. Hogyan? Megtörtént viselkedésbeli szituációk alapján következtetünk a jövőbeli működésre.

Milyen előnyei vannak a kompetencia alapú kiválasztásnak?

  • Struktúrát ad az interjúnak: elkerülhető, hogy egy hosszabb interjún ne ejtsünk szót a fontos dolgokról
  • Növeli a célzott interjúkérdések számát
  • Elkerülhető vele számos értékelési csapda

Hogyan válasszuk ki, mely kulcskompetenciákra fókuszálunk?

A kompetencia alapú interjú kritikus pontja, egy adott interjúnál mely kompetenciák vizsgálatát tűzzük ki! Mire van szükség egy vezetőnél? Mi fontos egy adminisztratív kollégánál? Bár megjelennek tendenciák, ez munkahelyről munkahelyre változik.

A ProfileXT® felmérés segítséget nyújt a kulcskompetenciák kiválasztásához: akár meglévő, jól teljesítő kollégák, akár vezetői elvárások, akár iparági benchmarkok alapján egyszerűen felállítható egy összetett kompetenciamodell. Így megtudhatjuk, hogy a 20 kompetencia közül melyikek a legfontosabbak az adott munkakörhöz.

Lesz idő az interjún mindegyik kompetenciát körüljárni?

Az interjú ideje jelentősen lerövidíthető, ha előzetesen online felméréssel előzetesen feltérképezzük, hogy a jelölt milyen kompetenciákkal rendelkezik. A ProfileXT® felmérés megmutatja, hogy a kulcskompetenciák közül melyik az, aminek tekintetében a jelölt máshogy működik, és célzottan tárhatjuk fel, hogy a jelölt hogy viselkedik a kompetenciához kapcsolódó szituációban.

Kipróbálná díjmentesen?

Próbálja ki kompetencia alapú interjú rendszerünket! Tegye próbára felmérésünket, vagy nézze meg, hogyan támogatjuk célzott interjúkérdésekkel a kiválasztást! Kötelezettség nélkül!


Dr. Zólomy Orsolya


Molly


Bach Dorottya

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl


Székely Gábor


Balázs Regina

Gyetvai Judit

Gyetvai Judit


Sélei Annamária


Ördög Andrea


Dr. Andrejka Zoltán


Kovács Judit


Saci

A kipróbálás céges látogatóink számára díjmentes.
A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu