Facebook
Blogger
Twitter
Tweets by [ProfilesHungary]
Google+
Youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-1/200-68-76
Email:
profiles@profiles.hu

pxtA kiválasztás kifejezetten erőforrás-igényes folyamat, komoly kockázattal jár. Éppen ezért, ma már számos kisebb-nagyobb cég használ kiválasztásának támogatásához kompetencia felméréseket és egyéb teszteket. Modern tesztjeink alkalmasak a job-fit, boss-fit, team-fit hármas (munkaköri rátermettség, vezető és beosztott, illetve vezető és csapat összhangja) felmérésére, ezzel biztosítva, hogy gyorsabban eljusson az ideális jelölthöz. Érdekelné, hogyan működik? Esetleg kipróbálná? Itt léphet kapcsolatba velünk.

Miért éri meg tesztet használni kiválasztáshoz?

Csak elvétve számítják ki a hazai cégek közül, hogy valójában mekkora költséggel jár egy-egy munkatárs kiválasztása. A Trenkwalder számításai szerint akár egy bruttó 200-250 ezer forintos bérkategóriába tartozó munkatárs kiválasztásának költsége is elérheti a 7-800 ezer forintot. Ha pedig rosszul sikerül a kiválasztás, az újbóli toborzás költsége és a próbaidő során kifizetett bér összege elérheti a 2-2,5 millió forintot is1.
A Profiles értékelő eszközeivel a kiválasztás kockázata töredékére csökkenthető, illetve a jelöltek előszűrésével számos interjú költsége megtakarítható.

Miben segíthetjük kiválasztását?

  • Biztosra menne? – Ha nem szeretne kockáztatni, objektív értékelő eszközünk %-os pontossággal megmutatja Önnek, ki a legjobb jelölt!
  • Nehezen talál jelöltet? – Hirdetéseit az ideális jelölt ízléséhez alakítjuk, így több releváns önéletrajzot kap.
  • Sok jelöltje, de kevés ideje van? – Jelöltjeit online felméréseinkkel előszűrjük, így Önhöz csak a legígéretesebb jelöltek jutnak el!
  • Szeretne célzott interjúkérdésekkel felszerelkezve érkezni az interjúra? – Rendszerünk kiemeli Önnek a kulcsterületeket, amire az adott jelöltnél érdemes rákérdezni, jól bevált interjúkérdéseket ajánlva.

Kipróbálná díjmentesen?

Próbálja ki kiválasztási szolgáltatásainkat! Tegye próbára felmérésünket, vagy akár indítson egy ingyenes kiválasztási miniprojektet! Részletes információért töltse ki lenti űrlapunkat!

.


Dr. Andrejka Zoltán


Székely Gábor


Bach Dorottya


Saci


Ördög Andrea


Molly


Kovács Judit


Balázs Regina


Sélei Annamária


Dr. Zólomy Orsolya

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl


Csatlakozz hozzánk!

A kipróbálás céges látogatóink számára díjmentes.

A letöltéshez
kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:


tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu