Facebook
Blogger
Twitter
Tweets by [ProfilesHungary]
Google+
Youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-1/200-68-76
Email:
profiles@profiles.hu

A DISC felmérés a kitöltő munkastílusáról ad információt: arról, hogy mennyire aktív, és hogy a feladatok megoldására, vagy az emberi kapcsolatokra helyezi-e inkább a hangsúlyt. Ezek alapján lehet következtetni arra, mennyire illik egy csoportba vagy éppen egy vezetőhöz, hogyan lehet motiválni, milyen a teljesítménye, és hogyan fogja menedzselni az esetlegesen felmerülő konfliktusokat. A DISC teszt alapján választ kaphatunk arra, hogyan lehet az egyén hatékonyabb a munkájában, és hogyan/mivel növelhető a csoport szinergiája.

A DISC tréning célja

  • a DISC karakterek részletes megismerése, a résztvevők saját DISC karaktereinek beazonosítása (domináns, befolyásoló, stabil, tudatos)
  • egymás DISC karaktereinek beazonosítása, és annak felismerése/kipróbálása, hogyan illeszthetők egymáshoz az eltérő típusok kommunikációs stílusai és viselkedéses jellemzői, mik lehetnek az esetleges konfliktus-pontok, és hogyan lehet ezeket feloldani
  • a DISC szerinti tipizálás magabiztos elsajátítása és rutinos alkalmazása a mindennapok és jellemző munkahelyi szituációk során

Érdekelné DISC tréningünk?

Kérjen ajánlatot, vagy próbálja ki díjmentesen felmérésünket, amelyre DISC tréningünket építjük! A kipróbáláshoz töltse ki a lenti űrlapot.

A DISC típusú felmérésünkről részletesen itt olvashat.

disc tréningKapcsolódó cikk: DISC tréning a csapat együttműködésének fejlesztésére

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl


Sélei Annamária


Dr. Zólomy Orsolya


Csatlakozz hozzánk!


Balázs Regina


Kovács Judit

Gyetvai Judit

Gyetvai Judit


Ördög Andrea


Molly


Saci


Bach Dorottya


Székely Gábor

A kipróbálás céges látogatóink számára díjmentes.
A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu