Érdekel

Az asszertivitás olyan kommunikációs eszköz, mely ötvözi az önérvényesítést és a mások érdekeinek figyelembe vételét, elősegítve ezáltal a céltudatos, higgadt érdekképviseletet. Tanulható, fejleszthető, elsajátítása pedig elősegíti és megkönnyíti az ügyfelekkel és munkatársakkal kapcsolatos konfliktushelyzetek megoldását is. Asszertivitás tréninggel eredményesen fejleszthetők munkatársai, beosztottjai az önbizalom, kommunikáció és konfliktuskezelés területein.
asszertivitás tréning

A tréning célja

  • a résztvevők önérvényesítés szintjének azonosítása a diagnózis alapján (passzív, asszertív, agresszív)
  • Az asszertivitás, a bizalom és önbizalom kapcsolatának felismerése, hatékony technikák elsajátítása a kritika és a konfliktus kezeléséhez
  • Nehéz helyzetek higgadt megoldása, egyenrangú partnerként történő pozícionálása.

Az asszertivitás tréning eredményeképp a résztvevők képessé válnak magabiztosan alkalmazni a tanult eszközöket annak érdekében, hogy munkájuk és mindennapjaik során hatékonyan, érdeküket megfelelően képviselve, ugyanakkor ügyfeleik és munkatársaik igényeit is figyelembe véve tudjanak kommunikálni, növelve így munkahelyi teljesítményüket, és saját jó érzésüket is.

Érdekelné asszertivitás tréningünk?

Kérjen ajánlatot, vagy próbálja ki díjmentesen felmérésünket, amelyre asszertivitás tréningünket építjük! A kipróbáláshoz töltse ki a lenti űrlapot.

Kapcsolódó cikk:

„Bárcsak máshogy mondtam volna! Bárcsak egyáltalán mondtam volna!” – avagy hogyan könnyíti meg az életünket az asszertív kommunikáció
asszertivitás tréning


Kovács Judit


Dr. Andrejka Zoltán


Dr. Zólomy Orsolya


Gyetvai Judit


Csatlakozz hozzánk!

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl

A kipróbálási lehetőségeket céges látogatóink számára biztosítjuk.

A letöltéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu