Facebook
Blogger
Twitter
Tweets by [ProfilesHungary]
Google+
Youtube
Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-1/200-68-76
Email:
profiles@profiles.hu

A Profiles International vezető a világon a kiváló munkaerő kiválasztásában és fejlesztésében.

Komplex értékelő eszköztárat biztosítunk a munkaerő alkalmazásának minden fázisához:
a kiválasztástól a tréning-szükségletek megállapításáig, az önfejlesztéstől a coaching-on keresztül a teljesítmény menedzselésig. (Szolgáltatásaink részletesen.)
Tapasztalt tanácsadóink segítenek Önnek a megfelelő eszköz kiválasztásában és szakszerű, eredményes alkalmazásában, hogy közel bármilyen HR jellegű problémát megoldhasson.

Nemzetközi és magyar

Cégünket 1990-ben alapították az Amerikai Egyesült Államokban. Jelenleg a világ 120 országában, több mint 1800 szakértő foglalkozik ügyfeleinkkel, értékeléseink 32 nyelven elérhetők. A magyar Profiles iroda 2000-ben egyike volt az első európai képviseleteknek. Időközben széleskörű tapasztalatot halmoztunk a legtöbb iparágban (bankok, biztosítók, gyártó, termelő, szolgáltató és kereskedő cégek), miközben számtalan hazai kis-, közepes- és nagyvállalatnak segítettük emberi erőforrás menedzsmentjét. (Tekintse meg referenciáinkat itt!)

Miért érdemes velünk dolgozni?

Értékeléseink révén innovatív HR menedzselő megoldásokat nyújtunk, ezáltal jelentős versenyelőnyhöz juttatjuk ügyfeleinket. Objektív eszközeink használatával minden munkakörbe a megfelelő ember kerülhet kiválasztásra, és a szervezetek személyre szabottan fejleszthetik munkatársaikat és vezetőiket. A legköltségesebb problémák, amivel a vállalatok ma szembenéznek megszüntethetők, de legalábbis csökkenthetők a munkatársak jobb megismerésével, megértésével. (Értékeléseinkről itt olvashat részletesen.)

Értékeléseink megbízhatóak és személyre szabottan alkalmazhatók

Nemzetközi kutató-csapatunk által fejlesztett értékelő központunk segítségével kimagasló megbízhatóságú információt nyújtunk vállalatvezetőknek a munkatársak hatékonyságának növeléséhez, és a teljesítmény előrejelzéséhez. Kompetencia-felmérés alapú fejlesztéseink klasszikus tréningek és coaching formájában teljes mértékben vállalatra, vállalati kultúrára, csapatra, közvetlen vezetőre és személyre szabottak.
Adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztató és nyilatkozat Profiles felméréseket kitöltő személyek részére


Székely Gábor


Sélei Annamária


Bach Dorottya

Profiles nyúl

A Profiles Nyúl

Gyetvai Judit

Gyetvai Judit


Csatlakozz hozzánk!


Kovács Judit


Dr. Andrejka Zoltán


Saci


Balázs Regina


Ördög Andrea


Dr. Zólomy Orsolya

A kipróbálás céges látogatóink számára díjmentes.

A letöltéshez
kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:


tanacsadas.lap.hu | coaching.lap.hu | csapatepites.lap.hu